Wegenwerken Dijkstraat – Wespelaarsesteenweg

16 januari 2023

Onderstaand willen we jullie informeren over de komende wegenwerken in Haacht en de bereikbaarheid tijdens deze periode van de Sporthal Den Dijk.

De wegenwerken starten op 25 Januari en gaan in verschillende fases een 4 tal maanden duren. De gemeente voorziet steeds bereikbaarheid van Den Dijk. Dit via onderandere omleidingen en éénrichtingsverkeer via Sportveld. In de onderstaande link van de gemeente vindt u de nodige up to date informatie.

Mogen wij iedereen die met de wagen zich naar Den Dijk begeeft erop attent maken dat de omleidingswegen eveneens zullen gebruikt worden door zwakke weggebruikers. Wij rekenen op uw hoffelijkheid en extra aandacht voor de veiligheid van onze kinderen.

Hierbij de link met extra informatie :  Haacht