Familiedag

18 augustus 2023

Binnen enkele weken wordt het nieuwe basketbalseizoen 2023 – 2024 op gang gefloten. Wij hebben er alvast naar uitgekeken! En dat moment zet BBC Haacht graag extra in de spotlights door hun inmiddels welgekende Familiedag.

Wat mag je precies verwachten? Wel, die dag vinden er namelijk een heleboel vriendschappelijke wedstrijden – van zowel jeugd als seniorploegen – plaats en bestaat de mogelijkheid om uitvoerig kennis te maken met onze coaches. Naast het sportieve luik is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Zo voorzien wij een heus obstakel-springkasteel alsook diverse oude volks- en reuze gezelschapsspelen.

Dorst!? Euh .. hoezo dorst? Maar ja … natuurlijk hebben we ook gedacht aan een hapje en een drankje Want gedurende de hele dag kan je bij ons terecht voor traditional street food zoals een hamburger, hot dog of croque uit het vuistje. Maar ook ambachtelijk gemaakt roomijs en dito suikerwafels behoren tot de mogelijkheden.

Dus … heb je zondag 3 september 2023 nog geen plannen? En wil je die graag doorbrengen in een sportieve / ontspannende sfeer? Kom dan zeker eens langs tijdens de familiedag. We beginnen er aan om 09:00. Plaats van gebeuren: Sporthal Den Box – Dijkstraat 1 te Haacht. Pssst … breng gerust vrienden of kennissen mee, want die zijn uiteraard ook meer dan welkom!