BBC Haacht Mosselfestijn 2023

11 september 2023

Het mosselfestijn gaat zijn 10de editie in. Zoals onze jaarlijkse gewoonte het vraagt gaat de editie van dit jaar door in het laatste weekend van oktober. Zo gaat het dit jaar door op 29 oktober 2023 van 11:30 tot 20:00 in zaal Onder Den Toren in Haacht.

Wat mogen jullie verwachten?

De liefhebbers mogen zich verwachten aan een overheerlijke pot van 1.2 kg, natuur, wijn of curry. Wie liever geen weekdieren heeft, kan als alternatief zijn buikje rond eten met een portie stoofvlees of kaaskroketten. Voor de jongsten voorzien we een kinderportie mosselen, stoofvlees, kaaskroketten of curryworsten. Alle gerechten worden telkens geserveerd met frieten. Kom dus zeker eens langs!

Ook dit jaar heb je de mogelijkheid om cash, met Payconiq of met Bancontact te betalen.

Schrijf je graag op voorhand in?

Geen probleem, Klik hier om je bestelling te plaatsen.

Kom je graag een handje toesteken? Geef je hier dan op om te komen helpen.